Elektrinė riešutukų keptuvė

  • Kraunamos nuotraukos
    5000
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Aukso geltonumo naminiai riešutukai — tai saldumynai, kuriems atsispirti negali ne tik maži vaikai, bet ir suaugusieji.

    Aukso geltonumo naminiai riešutukai — tai saldumynai, kuriems atsispirti negali ne tik maži vaikai, bet ir suaugusieji. Tad jei šiais gardėsiais mėgavotės tik vaikystėje, pats metas atgaivinti riešutukų kepimo tradiciją. 

    Ypatybės:

    • 12 formelių skirtos riešutukų kepimui
    • 800 W galia
    • Neprisvylanti danga
    • Aukštos kokybės 
    • Gamintojas - Rusija.

    Tešlai reikės: 3 šaukštų majonezo, 6 šaukštų miltų, 4 kiaušinių trynių, 2 kiaušinių baltymų, 300 g cukraus, 400 g margarino, 0,5 šaukštelio sodos (sodai nugesinti turėkite šaukštą grietinės arba acto šaukštelį), 0,5 šaukštelio druskos. 

    Įdarui reikės: 800 g kondensuoto pieno (2 indelių).

    Gaminimas:

    Trynius išplakite su cukrumi, baltymus su druska. Margariną sumaišykite su miltais ir majonezu. Įdėkite į tešlą trynius, po to palengva įsukite baltymus. Įmaišykite nugesintą sodą. Padarykite mažus rutuliukus ir kepkite riešutėlių keptuvėje apie 2-3 minutes, jei mėgstate labiau apkepusius, galite kepti ir ilgiau.